Movi M15 FreeFly Cinema Set

Price per day

425,00


View quotecheck

overview

De Movi M15 is het toonaangevende gimbal-systeem voor de proffessionele filmindustrie. Het systeem is sterker en ruimer uitgevoerd dan de M10 waardoor het mogelijk is om ook grotere camera's als de Sony F55, F5, FS7 en de Arri Amira te gebruiken. Kleine camera's die reeds in de M10 paste kunnen nu in de M15 gebruikt worden met grotere en zwaardere lenzen dan voorheen.

Dankzij het gebruik van GPS is het in tegenstelling tot andere gimbal systemen mogelijk om de M10 en M15 te gebruiken in bewegelijke omstandigheden als helicopters, boten, treinen en auto's.

De M15 is door ons aangepast waardoor het mogelijk is V-lock batterijen te gebruiken en er zijn D-tap en BNC aansluitngingen geplaatst bij de camera. de M15 komt inclusief 5.6" monitor en originele Movi controller.

Een andere unieke feature is de "Mimic Mode". Wanneer deze modus is ingeschakeld reageerd de movie op fysieke bewegingen van de controller. Door de controller bijvoorbeeld op statief te zetten voelt het bij het bewegen van de statiefkoop alsof je de camera bediend zoals je gewend bent. Zo kan je door de tilten en te pannen perecies en op een natuurlijke manier kadreren.

Specifications.

  • Weight: 5.4lb / 2.47kg
  • Camera cage dimensions: 203mm(L) x 203mm(W) x 197mm(H)
  • Maximum payload: 15lb / 6.8kg with compatible camera / lens combinations
  •